Οργανωση Events & Πρωτες Βοηθειες

Η υπηρεσία ασθενοφόρων στη οργάνωση events και εκδηλώσεων αποτελεί σήμερα υποχρεωτική παροχή, καθώς διασφαλίζει την πλήρης κάλυψη αναγκών για ιατρικές υπηρεσίες και πρώτες βοήθειες σε περίπτωση εκτάκτων περιστατικών. Οποιοσδήποτε διοργανώνει events και εκδηλώσεις όπως ποδοσφαιρικοί αγώνες, αγώνες δρόμου, συναυλίες ή festival, πρέπει να παρέχει υπηρεσίες πρώτων βοηθειών για την ιατρική κάλυψη όσων συμμετέχουν σε αυτούς, που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να φτάνουν και να ξεπερνούν τους 5000. Για την κάλυψη αυτών των αναγκών, χρειάζεστε μια καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη ομάδα από νοσηλευτικό προσωπικό, προσωπικό πρώτων βοηθειών και προσωπικό πρώτων βοηθειών ασθενοφόρων, η οποία να γνωρίζει πώς πρέπει να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά οποιοδήποτε έκτακτο και μη περιστατικό προκύψει κατά την διάρκεια ενός event.

Τα Help Line Ασθενοφόρα Express μπορούν να παρέχουν βασικές ή πιο ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών για οποιαδήποτε από τα events ή εκδήλωση. Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες των events σας, μπορούμε να σας παρέχουμε πλήρης και κατάλληλα εξοπλισμένα ασθενοφόρα, σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΕΚΑΒ, συνοδεία άρτια εκπαιδευμένου νοσηλευτικού προσωπικού, διασφαλίζοντας την καλύτερη ιατρική κάλυψη η οποία ικανοποιεί όλους τους απαραίτητους κανονισμούς ασφαλείας και πρώτων βοηθειών. Τα ασθενοφόρα express έχουν μεγάλη εμπειρία στην παροχή πρώτων βοηθειών για δίαφορα είδη εκδηλώσεων και event, από υψηλού ρίσκου events όπως αγώνες μοτοσυκλετών, αυτοκινήτου, μέχρι μικρής κι μεσαίας κλίμακας συναυλιών. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα είδη των event για τα οποία παρέχουμε τις υπηρεσίες μας:

Ειμαστε Παρων σε

  • 01. Μουσικές Εκδηλώσεις και Festival

  • 02. Αθλητικοί αγώνες όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβου κ.α.

  • 03. Αγώνες αυτοκινήτου και μοτοσυκλετών

  • 04. Χιονοδρομικά κέντρα

  • 05. Ιππικοί αγώνες

  • 06. Εταιρικές εκδηλώσεις

  • 07. Μαραθώνιο και αγώνες δρόμου

Αν θέλετε να οργανώσετε ένα event που δεν είναι σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες, επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνια Με Ασθενοφορα Express

Μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε και εσείς ένας από τους συνεργάτης μας και εμπιστευτείτε σε μας την οργάνωση για την παροχή πρώτων βοηθειών για όποιο event ή εκδήλωση που θέλετε να δημιουργήσετε. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 210 69 11 300 και ζητήστε μας να σας κάνουμε μια προσφορά για κάποιο από τα events που θέλετε να οργανώσετε.