Υπηρεσιες Φροντιδας Και Υποστηριξης Για Οικους Ευγηριας

Οι οίκοι ευγηρίας και η αυξανόμενη ζήτηση για υπηρεσίες τους καθώς και ο υψηλός δείκτης γήρανσης στη χώρα μας, δημιουργούν ένα ανταγωνιστικό τοπίο στο χώρο της παροχής υπηρεσιών φροντίδας και υποστήριξης των ηλικιωμένων. Οι σωματικές δυσλειτουργίες στην τρίτη ηλικία, όπως περιορισμένη όραση από καταρράκτη, περιορισμένη ακοή, δυσκολία στην μετακίνηση λόγω αρθρίτιδας και γενικά ανικανότητα να φροντίσει κάποιος τον εαυτό του επαρκώς, αποτελούν τους κύριους λόγους για την λειτουργία οίκων ευγηρίας και ιδιωτικών ασθενοφόρων ειδικά για τις μετακινήσεις των ηλικιωμένων. Η σωστή οργάνωση, οι αξιόπιστοι συνεργάτες και η αγάπη για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας αποτελούν τα βασικά στοιχεία ενός επιτυχημένου οίκου ευγηρίας.

Οικοι Ευγηριας Και Ασθενοφορα

Η επιλογή ενός συνεργάτη από ένα οίκο ευγηρίας, ειδικά στο τομέα της διακομιδής ασθενών πρέπει να στηρίζεται στην ικανοποιητική παροχή υπηρεσιών που πληρούν τις ιδιαιτερότητες αυτής της ηλικιακής ομάδας. Η πιστοποίηση των οχημάτων καθώς και του νοσηλευτικού προσωπικού τους, αποτελούν βασικά κριτήρια στην επιλογή ασθενοφόρων που θα αναλάβουν την διακομιδή των τροφίμων ενός οίκου ευγηρίας για έκτακτα και μη περιστατικά σε νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα είτε ακόμα και για κάποια προγραμματισμένη κοινωνική επίσκεψη.

Help Line Ασθενοφορα Express

Τα Help Line Ασθενοφόρα Express με την πολυετή εμπειρία μας στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες στην διακομιδή των ηλικιωμένων, αποτελούν την ιδανική επιλογή συνεργάτη για έναν οίκο ευγηρίας.

Οι Υπηρεσίες Που Μπορούμε Να Σας Παρέχουμε Είναι:

  • Προγραμματισμένα ιατρικά ραντεβου σε ΙΚΑ και νοσοκομεία

  • Μετακίνηση σε Δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες

  • Έκτακτα Περιστατικά και διακομιδή σε νοσοκομεία

  • Μεταφορά από και σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων

  • Μετακίνηση σε χώρους για κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμος, βαφτίσια κ.α.)

  • Μετακίνηση για ψυχαγωγικούς σκοπούς όπως μια εκδρομή

Αν θέλετε να οργανώσετε ένα event που δεν είναι σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες, επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνια Με Help Line Ασθενοφορα Express

Μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε και εσείς ένας από τους συνεργάτης μας και εμπιστευτείτε σε μας την καθημερινή διακομιδή των ασφαλιζόμενων σας σε όλη την Ελλάδα για οποιοδήποτε περιστατικό. Γίνετε και εσείς ένας από τους οίκους ευγηρίας που συνεργαζόμαστε και επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 210 69 11 300