Οι Ηλικιωμενοι Σημερα

Οι ηλικιωμένοι και η φροντίδα τους είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον 21ο αιώνα, καθώς ο δείκτης γήρανσης έχει αυξηθεί έντονα και αποτελεί πρόβλημα οικονομικό , κοινωνικό και ηθικό, ιδιαίτερα για τις οικογένειες τους. Στη χώρα μας, η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία αναφέρει ότι ο πληθυσμός ηλικίας άνω των εξήντα ετών ξεπερνούσε τα 2.547.000 άτομα μέσα στο 2004, με τις γυναίκες να είναι περισσότερες από τους άνδρες. Για κάποιους, αυτή η ηλικία σημαίνει ρυτίδες και αδυναμία,ενώ για άλλους είναι ταυτόσημη με την σοφία της ζωής.

Οι Προκλησεις Των Ηλικιωμενων

Χαρακτηριστικό αυτών των ηλικιών,είναι η εμφάνιση κάποιων σωματικών δυσλειτουργιών, όπως περιορισμένη όραση από καταρράκτη, περιορισμένη ακοή, δυσκολία στην μετακίνηση λόγω αρθρίτιδας και γενικά ανικανότητα να φροντίσει κάποιος τον εαυτό του επαρκώς.

Έτσι οι ηλικιωμένοι στις καθημερινές δραστηριότητες, όπως οι μετακινήσεις τους για ιατρικές εξετάσεις, κάποια κοινωνική επίσκεψη τους ή η μεταφορά τους από και πρός μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, απαιτούν πολλές φορές σωστό προγραμματισμό και πολύ προσωπικό χρόνο από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όλες αυτές οι ιδιαιτερότητες αποτελούν μια καθημερινή πρόκληση, γι`αυτό και τα ασθενοφόρα μας, αποτελούν την καλύτερη λύση για την μεταφορά και την φροντίδα ηλικιωμένων, για μη έκτακτα περιστατικά.

Help Line Ασθενοφορα Express

Τα Help Line Ασθενοφόρα Express με εξειδικευμένο προσωπικό ,σύγχρονο εξοπλισμό και τα πιστοποιημένα οχήματα από το ΕΚΑΒ, μπορούν να βοηθήσουν στην φροντίδα ηλικιωμένων και στην μετακίνηση τους, άμεσα, εύκολα και άνετα σε οποιοδήποτε μέρος και για οποιοδήποτε περιστατικό.

Μερικές Από Τις Υπηρεσίες Που Προσφέρουμε Στους Ηλικιωμένους Είναι:

  • Προγραμματισμένα ιατρικά ραντεβου σε ΙΚΑ και νοσοκομεία

  • Διεκπεραίωση καταγραφής φυσικής παρουσίας

  • Μετακίνηση σε Δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες

  • Έκτακτα Περιστατικά και διακομιδή σε νοσοκομεία

  • Μεταφορά από και σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων

  • Μετακίνηση σε χώρους για κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους, βαφτίσια κ.α.)

  • Μετακίνηση για ψυχαγωγικούς σκοπούς (εκδρομή κ.α.)

Επικοινωνια Με Help Line Ασθενοφορα Express

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 210 69 11 300 και ζητήστε μας, πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε εσάς και τους αγαπημένους σας.