Ασφαλιστικες Εταιρειες και Διακομιδη Ασθενων

Η ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών υγείας από τις ασφαλιστικές εταιρείες αποτελείται από μια συντονισμένη προσπάθεια απο διάφορους φορείς της υγείας όπως, γιατρούς, νοσοκομεία, ασθενοφόρα, ασφαλιστικούς συμβούλους. Η σωστή επιλογή των συνεργάτων αυτών είναι μια συνεχιζόμενη διαδικασία με στόχο την σωστή φροντίδα των ασφαλιζομένων. Σε αυτή την αλυσίδα, η ασφαλής και έγκαιρη διακομιδή ενός ασφαλιζομένου στα συμβαλόμενα νοσοκομεία και κλινικές αποτελεί το πρώτο δείγμα της ποιοτητας υπηρεσιών από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Αναγκες Για Ασθενοφορα

Οι ανάγκες για χρήση των ασθενοφόρων Πανελλαδικά τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν αύξηση σε έκτακτα και μη περιστατικά. Όλο και πιο πολλές κοινωνικές ομάδες, όπως ηλικιωμένοι, ΑμεΑ κα. χρησιμοποιούν πολύ συχνά ένα ασθενοφόρο για τις μετακινήσεις τους είτε για ένα προγραμματισμένο ραντεβού σε ένα νοσοκομείο και κλινική, το ΙΚΑ, είτε για μια επίσκεψη σε ένα δημόσιο οργανισμό ή τράπεζα. Η παροχή ανάλογων υπηρεσιών από τις ασφαλιστικές υπηρεσίες αποτελεί μια αναγκαιότητα.

Ασφαλιστικες Εταιρειες Και Ασθενοφορα

Οι αυξημένες ανάγκες για διακομιδή ασθενών πανελλαδικά, ιδιαίτερα κατά περιόδους όπως το καλοκαίρι, αυξάνουν και την ζήτηση σε ασθενοφόρα από τις ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς ο ιδιόκτητος στόλος των ασθενοφόρων τους δεν είναι αρκετός. Η επιλογή από τις ασφαλιστικές εταιρείες των εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες διακομιδής ασθενών, πρέπει να γίνεται με βάση την ποιότητα των υπηρεσιών και την κατάρτιση των νοσηλευτών και πληρωμάτων των ασθενοφόρων καθώς και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Τα ασθενοφόρα express συνεργάζονται με πολλές ασφαλιστικές εταιρείες στην διακομιδή ασθενών καθώς αντιμετωπίζουμε καθημερινά διάφορα περιστατικά (έκτακτα και μη) με συνέπεια και ασφάλεια, στηριζόμενοι στο καταρτισμένο προσωπικό μας και στα πιστοποιημένα ασθενοφόρα μας από τα Ε.Κ.Α.Β.

Επικοινωνια Με Help Line Ασθενοφορα Express

Μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε και εσείς ένας από τους συνεργάτης μας και εμπιστευτείτε σε μας την καθημερινή διακομιδή των ασφαλιζόμενων σας σε όλη την Ελλάδα για οποιοδήποτε περιστατικό. Γίνετε και εσείς μια από τις ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε και επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας. στο 210 69 11 300.