Η Μετακινηση Των ΑΜΕΑ

Η μετακίνηση των ΑμεΑ, Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες, μέσα στις πόλεις της Ελλάδος, όπως απλές καθημερινές βόλτες, κοινωνικές εκδηλώσεις και προγραμματισμένες επισκέψεις σε νοσοκομεία και ιατρεία, αποτελούν έναν συχνό πονοκέφαλο, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους συνοδούς τους. Μάλιστα δεν είναι λίγες φορές που είτε οι ίδιοι είτε οι συνοδοί τους, δυσκολεύονται να βρουν ένα μεταφορικό μέσο για να αντιμετωπίσουν ακόμα και ένα έκτακτο περιστατικό καθώς είτε δεν υπάρχουν διαθέσιμα ασθενοφόρα, είτε δεν υπάρχουν κατάλληλα εξοπλισμένα οχήματα για να καλύψουν τις ανάγκες των ΑμεΑ.

ΑμεΑ Και Ασθενοφορα

Ενώ οι ιδιαίτερες ανάγκες των ΑΜΕΑ στην διακομιδή τους για έκτακτα περιστατικά καλύπτονται μέσω του ΕΚΑΒ, στις περιπτώσεις μη εκτάκτων περιστατικών, όπως προγραμματισμένα ραντεβού ΙΚΑ, επίσκεψη κλινικών για ιατρικές εξετάσεις και θεραπείες,θα πρέπει να αναζητήσουν τις υπηρεσίες των ιδιωτικών ασθενοφόρων. Για αυτό λοιπόν, η σωστή επιλογή μιας εταιρείας ιδιωτικών ασθενοφόρων για τις καθημερινές και σημαντικές μετακινήσεις των ΑμεΑ πρέπει να γίνεται με κριτήριο την αξιοπιστία, το καταρτισμένο προσωπικό συνοδείας και τα πιστοποιημένα οχήματα.

Help Line Ασθενοφορα Express

Τα Help Line Ασθενοφόρα Express με το εξειδικευμένο προσωπικό τους και τον σύγχρονο εξοπλισμό τους, μπορούν να βοηθήσουν να μετακινηθείτε, άμεσα, εύκολα και άνετα σε οποιοδήποτε μέρος θελήσετε και για οποιαδήποτε ανάγκη σας. Έχοντας εξυπηρετήσει χιλιάδες κόσμο για τις διακομιδές και τις καθημερινές μετακινήσεις συμπολιτών μας, τόσο για έκτακτα περιστατικά όσο και για προγραμματισμένα περιστατικά όπως σε νοσοκομεία, ραντεβού ΙΚΑ, κοινωνικές επισκέψεις κ.α. έχουμε την δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη ή ιδιαιτερότητα ενώ έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα από υπηρεσίες ειδικά για τους ΑμεΑ.

Μερικές Από Τις Υπηρεσίες Που Προσφέρουμε Είναι:

  • Προγραμματισμένα ιατρικά ραντεβου σε ΙΚΑ και νοσοκομεία

  • Μετακίνηση σε Δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες

  • Έκτακτα Περιστατικά και διακομιδή σε νοσοκομεία

  • Μεταφορά από και σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων

  • Μετακίνηση σε χώρους για κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμος, βαφτίσια κ.α.)

  • Μετακίνηση για ψυχαγωγικούς σκοπούς όπως μια εκδρομή

Επικοινωνια Με Help Line Ασθενοφορα Express

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 210 69 11 300 και ζητήστε μας, πώς μπορούμε να εξυπηρετήσουμε εσάς ή κάποιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.